Vukšić:Nikšiću trebaju sloga i nova radna mjesta, za takav Nikšić mi se borimo

Nosilac liste „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Dejan Vukšić zajedno sa kandidatima za poslanike Markom Milačićem i Vladislavom Dajkovićem obišli su Nikšić gdje su razgovarali sa građanima i predstavili program za koji se zalaže Narodna koalicija. 

Nosilac liste Dejan Vukšić kazao je: „Nikšićanke i Nikšićani, danas smo se okupili u vašem gradu, ne slučajno. U ovom gradu je sve krenulo. Krenula je duhovnost i krenulo je oslobođenje. Sjećamo se nažalost i hapšenja našeg Mitropolita u Nikšiću, kada je narod složno ustao i rekao ne diktatorskom režimu koji je, kao što nam je svima poznato, i u vašem gradu i u cijeloj Crnoj Gori uništio sve ono što se uništiti može. Kao što je sve krenulo iz vašeg i našeg Nikšića, i duhovnost i oslobođenje, tako znamo da će i ovoga puta biti, ujedinjeno i složno uz veliku Narodnu koaliciju.

“Kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Marko Milačić poručio je: „Glas za Narodnu koaliciju je glas za 30. avgust 2020. godine, u punom smislu te riječi. Glas za Narodnu koaliciju je glas i za 2. april 2023. godine kojim je završeno drugo poluvrijeme pobjede nad Milom Đukanovićem. Glas za broj pet i za Narodnu koaliciju, a to želim baš odavde iz Nikšića da kažem, je glas koji je slušao narod u toku litija i svi ljudi u Narodnoj koaliciji su bezrezervno uvijek bili sa narodom, kao što smo i danas i zbog toga smo odabrali naziv „Narodna koalicija – Složno i tačka“.

Narodna koalicija je velika priča, ne samo za ove izbore, nego za budućnost, za godine koje su pred nama. Građani Crne Gore i građani Nikšića dobili su veliku, časnu, poštenu, stručnu političku ponudu koja će u narednom periodu biti nezaobilazan politički faktor u Skupštini Crne Gore i u Vladi Crne Gore. Narodna koalicija će biti glas naroda u Skupštini Crne Gore, a glas naroda u Vladi Crne Gore biće naš nosilac, Dejan Vukšić.

“Kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Vladislav Dajković poručio je: „Kao neko ko je upoznao svaki metar ovoga grada, na stotine nišićanki i nikšićana poručio bih građanima Nikšića: Znamo se i zato znate da vas mi nikada nismo izdali. Narodna koalicija do pobjede“.

 Saopštenje: Narodna koalicija – Složno i tačka