Jačanje saradnje NATO i EU prirodan korak

Usvajanje novog seta mjera za jačanje saradnju između NATO i Evropske unije (EU) prirodan je i očekivan korak, ocijenio je direktor Alfa centra, Aleksandar Dedović, dodajući da je Crna Gora primljena u Alijansu u veoma pogodnom istorijskom trenutku.

VJERA BANIĆEVIĆ PREDSJEDNICA SKUPŠTINE ULES CG

Direktorica Radio Kotora  Vjera Banićević izabrana je za predsjednicu a direktor Radio Ulcinja Muzafer Čauši za potpredsjednika Skupštine Unije lokalnih javnih emitera Crne Gore (ULES CG) – odlučili su delegati Skupštine ovog Udruženja na današnjoj sjednici u Podgorici.

Skupština ULES - a apeluje na Osnivača RTV Pljevlja – Skupštinu opštine Pljevlja, da učini sve da se prevaziđe teška fiannsijska situacija u lokalnom javnom emiteru, članu našeg Udruženja. To je u najboljem interesu, ne samo zaposlenih u ovoj informativnoj kući, nego i svih građana opštine Pljevlja. ULES očekuje da će opština Pljevlja hitno reagovati i riješiti ovaj problem.

Na današnjoj Skupštini ULESa razgovarano je i o konkretnim projektima  koje će u narednom periodu podržati Misija OEBSa u Crnoj Gori.

Đukanović najbolji kandidat DPS-a

Najava dijela opozicije da će se vratiti u skupštinske klupe veoma je značajna, i to će doprinijeti boljem i efikasnijem radu Skupštine, ocijenio je potpredsjednik parlamenta, Branimir Gvozdenović.