Warning: exif_read_data(): Unable to open file in /home/wwwradio/public_html/includes/application.php on line 263
LIFESTYLE - Radio Bijelo Bolje

Ako stavljate lubenicu u frižider, pravite ogromnu grešku

21 07 lubenicaNedavno istraživanje koje je sprovelo američko ministarstvo poljoprivrede pokazuje da svi oni koji lubenicu prije konzumiranja stavljaju u frižider, griješe!

Read more...

Kakve veze imaju kafa sa prijateljem i vaš uspjeh i sreća?

21 07 FRIENDS COFFEE Koliko je važno da vas neko podržava, ohrabruje i podsjeća vas na to da ste pametni i da možete mnogo toga – znate i sami. Ipak, nauka ima neke konkretne dokaze.

Read more...

Zanimanje kozmetičar - sve traženije na tržištu rada

20 7 ls institutIako je školska godina odavno završena i mnogi se već upisali na željeni fakultet, ostalo je dosta onih koji su još uvijek u dilemi šta da upišu i kojim poslom da se bave u budućnosti. Na Institutu za obrazovanje kozmetičara za njegu lica i tijela, masera, Wellnes- i SPA terapeuta “ESTEBEL” u Podgorici, kažu da je interesovanje za zanimanja kozmetičara iz godine u godinu sve veće, a na Birou rada nema nezaposlenih kozmetičara.

Read more...

Šta je potrebno da zablista Vaša suva kosa?

20 07 kosaČak i sa mnoštvom proizvoda za njegu kose koji nam se svakodnevno nude na tržištu, neke stvari ne možemo promijeniti ako ne zadremo dublje u srž problema. Preparatima možemo samo kratkotrajno riješiti problem, ali ukoliko ne otkrijemo uzrok, problem će se stalno vraćati.

Read more...

gradjani novinari