Kako crtani filmovi utiču na socijalizaciju djece

Tokom socijalizacije i kao rezultat nje, osoba stiče određena znanja, vještine i iskustva koje doprinose njenoj integraciji u društvo, usvajanje pravila, vrijednosti i normi. Uprkos činjenici da je socijalizacja proces koji se odvija tokom cijelog života, veoma je važna primarna socijalizacja koju dijete stiče u okviru svoje porodice. Usvaja vrijednosti i norme, modele ponašanja, formira mu se karakter, oblikuju se njegove sklonosti i ponašanje po uzoru na svoje roditelje, braću i sestre, bake i deke.

5 make up savjeta za plavooke djevojke

Danas su make up mogućnosti i ideje bezgranične, ali ipak postoje neka pravila koja biste trebali ispoštovati ako ne želite dobiti suprotan efekat. Istina je da ne stoje svima svi stilovi i boje isto, pa prije nego odlučite iskopirati neki look, razmislite o tome šta najbolje ističe vašu prirodnu boju i oblik očiju, šta odgovara vašem tenu, itd. Ovog puta vam otkrivamo nekoliko pravila za one sa plavim očima:

Ako niste motivisani na poslu, možda ste usamljeni

Iako su vaše liste obaveza besprekorne i dan organizujete za minut, i dalje imate utisak da posao pati. Bez brige, niste jedini i mnogi se u posljednje vrijeme suočavaju sa ovim problemom.

Autorka, voditeljka i TV zvijezda Jen Hatmaker kaže da razlog nije nedostatak organizacionih sposobnosti, već osjećaj usamljenosti, piše MindBodiGreen.