Warning: exif_read_data(): Unable to open file in /home/wwwradio/public_html/includes/application.php on line 263
BIJELO POLJE - Radio Bijelo Bolje

I bjelopoljski vatrogasci gasili požare širom Crne Gore (video)

21 07 bp milonja rakonjacPripadnici bjelopoljske Službe zaštite i spašavanja proteklih dana bili su angažovani na gašenju požara na crnogorskom primorju, pružajući nesebičnu pomoć kolegama i mještanima ugroženih područja, da obuzdaju vatrenu stihiju i lokalizuju požare.

Read more...

Bijelo Polje od 28.do 30. jula u znaku tamburice

21 07 bp tamburica posterPetnaesti Internacionalni festival tamburaških orkestara održaće se od 28. do 30. jula na gradskom trgu. U okviru tri festivalske večeri nastupiće petnaest ansambala iz šest država. Predstaviće se ansambli iz Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

 

 

 

21 07 bp tamburica00

Specijalni gosti ovogodišnjeg Festivala tamburaških orkestara su Šukrija Žuti Serhatlić, Bane Krstić i Garavi sokak, Legende, Ismail Delija i Željko Bebek. U okviru festivala, 29.jula sa početkom u 18 časova, u galeriji Centra za kulturu biće održana promocija knjige ''1001 sevdalinka i pjesme za sva vremena'' . Pokrovitelj festivala je Opština Bijelo Polje, izvršni producent Centar za kulturu, a medijski sponzor su RTCG.

21 07 bp tamburica001

21 07 bp tamburica003

21 07 bp tamburica002

Danas uredno snabdijevanje vodom i strujom

21 07 bp servisneVodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, podsjećajući da je voda hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Read more...

Uredno snabdijevanje strujom i vodom

06 07 bp park1Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema najvaljenih iskučenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Read more...

gradjani novinari