Gola radi jogu i osvaja Instagram

20 9 tinyUpoznajte Kirsti Tavolaci, dvadesetjednogodišnju Amerikanku koja svojim golim fotografijama ohrabruje žene širom svijeta da prihvate i vole svoje tijelo.

Kirsti Tavolaci iz Sjeverne Karoline skrenula je pažnju javnosti svojim fotografijama na Instagramu na kojima obnažena izvodi zahtjevne joga položaje.

Read more...

Misterija fotke s vjenčanja koja je zbunila svijet

20 9 vjencanjeSvi volimo da vidimo dobru fotografiju sa vjenčanja. Ne možemo da kažemo da je ova u koju gledamo loša, ali nam je jasno da se nešto loše desilo.

Fotografkinja Lesli Holingsvort je objavila fotografiju sa vjenčanja koje je održano u Alabami. Na grupnoj fotki jedino mlada i mladoženja djeluju srećno i zadovoljno dok ostatak ljudi izgleda kao da su vidjeli duha.

Read more...

RUSKA ZVER! Ovo je NAJBRŽE blindirano vozilo na svijetu – ni UDAR iz minobacača mu NE MOŽE NIŠTA! (VIDEO)

18 09 za blind 01Poznato je da iz Rusije dolaze prava „čuda“ kada su u pitanju terenska vozila. Ali ovoga puta su nadmašili sebe.

Kombat T-98 je blindirano rusko terensko vozilo kompanije „Kombat Armouring“ smještene u Sankt Peterburgu. Sa maksimalnom brzinom od čak 180 kilometara na sat predstavlja zvanično najbrže blindirano vozilo na svijetu.

Read more...

ŠOKANTAN OGLAS

14 9 vilaOvako je glasio oglas: "Prodaje se vila sa 3 sprata, bazenom i vrtom. Cijena – 1 dinar". A ono što se krilo iza njega, potpuno će vas šokirati.

"Glupost!" promrmljao je beskućnik i bacio novine. Šetajući ulicama u potrazi za hranom, na zidu jedne zgrade ponovo je uočio oglas:

Read more...