Međunarodni voz kasnio pola sata, lokalni na vrijeme

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je brzi kasnio pola sata, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 09 do 16 sati biti: Ribnik, Nikoljac, Sportski centar, Rogojevići, ETC, Zgrade Mup-a i Fonda PIO, Obrov, Donja Crnča, Ličine, Korita, Ribarevine, Čokrlije, Donja Crnča i Pavino Polje, a terminu od 08 do 16 sati struju neće imati Draškovina, saopštili su iz CEDIS-a.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Saobraćaj se u Crnoj Gori danas obavlja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Zbog izrazito visokih dnevnih temperatura preporuka vozačima da za duža putovanja koriste rane jutarnje sate ili kasne poslijepodnevne. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje svih pravila saobraćaja. Na putevima na kojima se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja i poštovanje postavljene signalizacije, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG. Na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina na snazi je totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila zbog rascjepa stijenske mase.

Na sjeveru Crne Gore promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima uz umjeren do jak sjeverni vjetar. Temperatura do 28 stepeni.