Bez isključenja struje za dane vikenda

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za dane vikenda nijesu planirani radovi na elektro mreži te neće biti ni isključenja, saopštavaju iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 60 osoba, dok je dežurna ekipa  6 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni  vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i vidljivost je dobra. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na  sitnije odrone. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena vremenskim i saobraćajnim uslovima.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Lepenac–Ribarevina, Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.

Na sjeveru Crne Gore danas ujutru po kotlinama magla, tokom dana dosta sunčanih perioda, a popodne uz nešto više oblaka, ponegdje je moguća prolazna kiša ili grmljavina. Na jugu sunčano, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti.