Pomoć ljekara u Hitnoj službi zatražilo više od 60 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 57 sugrađana, a dežurna ekipa je devet puta intervenisala na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše Opštine danas je uredno, nema najavljenih isključenja, saopšteno je iz crogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja po mjestimično mokrim kolovozima. Smanjena je vidljivost mjestimično zbog niske oblačnosti. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost.

Promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno i mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku, uglavnom suvo vrijeme. Vjetar, mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 25 stepeni.