Danas oblačno, moguće i padavine

Danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno i mjestimično kiša, ili pljusak sa grmljavinom. Više padavina u jugozapadnim i zapadnim predjelima. Vjetar mjesstimično umjeren do jak, južni i jugoistočni, na primorju i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 6 do 17 stepeni.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Stožer, Pisana jela,  Bolnica-Automoto, dok će od 10 do 12 sati bez struje biti Resnik, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 24 sugrađana, dok je dežurna ekipa 4puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje koji je izmijenjen do 8. decembra, zbog novih Mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Saobraća se po mokrim i klizavim  kolovozima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Dodatna opreznost je neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.Do 1. aprila 2021. godine upotreba pneumatika za zimsku upotrebu je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.