Rejčel, Monika i Fibi ponovo zajedno

Glumici Dženifer Aniston odana je počast zbog filantropskih i humanitarnih djela, a to je bila idealna prilika da joj nagradu uruče najbolje prijateljice s TV ekrana, 55-godišnja Kortni Koks i 56-godišnja Lisa Kudrou.

Uoči dodjele slavna trojka pozirala je zajedno na crvenom tepihu, a pridružio im se i Pol Rad, koji je takođe ostvario zapaženu rolu u “Prijateljima”.

“Nismo jedine koje znaju da je Džen nevjerovatna osoba. Svi je volimo jer je iskrena, zrači toplinom, veseljem, humorom i ljubavlju”, rekla je Koks na pozornici.

“A to se posebno vidi kad je Dženifer s djecom iz Dječje bolnice St. Jude”, dodala je Lisa.

Nakon nabrajanja njenih postignuća, glumice su izrazile dobrodošlicu ‘voljenoj i velikodušnoj’ prijateljici na pozornici gdje su razmijenile zagrljaje, prije nego je Anistonova održala pozdravni govor.

Dženifer, Kortni i Lisa glumile su Rejčel Grin, Moniku Geler i Fibi Bufe, u razdoblju od 1994. do 2004, a nakon završetka snimanja ostale su dobre prijateljice.

U posljednje vrijeme glumci iz “Prijatelja” često odlaze na večere, a najveću pažnju privukli su kada su se okupili da bi se slikali za prvi post Dženifer na Instagramu.

Anistonova je nedavno otkrila da joj ponestaje inspiracije za odgovore na pitanje “Da li će se “Prijatelji opet okupiti”. Obožavaocima širom svijeta zagolicala je maštu kada je rekla da slavna šestorka “nešto radi”.

Pored nje, Kortni i Lise, “Prijatelje” čine Dejvid Švimer (Ros Geler), Metju Peri (Čendler Bing) i Met Leblank (Džoi Tribijani).

Izvor: Cdm