Đukanović za sedamanaest dana kampanje imaće sedam velikih konvencija

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović u svega sedamanaest dana kampanje imaće sedam velikih konvencija i više desetina obilazaka gradova širom Crne Gore, na kojima će prisustvovati, kako se procjenjuje, više od 100.000 partijskih simpazitera.

Đukanović kampanju pod sloganom „Milo Đukanović - za stabilnost i napredak Crne Gore“ počinje iz Nikšića, svog rodnog grada, 28. marta, a završna konvencija biće održana u Podgorici.

Iz najveće crnogorske partije podsjećaju da je DIK potvrdio kandidaturu Đukanovića, koga je potpisima podržalo 60.528 građana.

"S obzirom na to da je Milo Đukanović jedini kandidat građanske, multietničke i proevropske politike, njegovu kandidaturu su u najkraćem roku i jednoglasno do sada podržali tradicionalni koalicioni partneri: Socijaldemokrate Crne Gore, Boš- njačka stranka, Hrvatska građanska inicijativa, Demokratska partija, ali i brojna udruženja crnogorskih iseljenika i veliki broj vanstranačkih ličnosti iz javnog, kulturnog i sportskog života Crne Gore, navode iz DPS-a.

 

Izvor:AntenaM