Bez struje Mioče i Ravna Rijeka

Zbog radova  na elektro mreži bez struje će od 9 do 14 sati biti Mioče, a od  9 do 15 sati Ravna Rijeka, kazali su u CEDIS-u, dodajući da će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 44 sugrađana a dežurne ekipe su 8  puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana  nije rođena ni jedna beba.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, dok je brzi voz stigao sa zakašnjenjem od 20 minuta, kazali sun a bjelopoljskoj željezničkoj stanici, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća u dobrim uslovima, a na dionicama duž klisura i usijeka ima sitnijih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a prijepodne mjestimično i kiša ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom, u jugozapadnim i zapadnim predjelima. Vjetar slab do umjeren južni, tokom noći umjeren do pojačan sjeverni.Jutarnja temperatura vazduha od dva do 13, najviša dnevna od osam do 20 stepeni.