Saopštenje: "Prava stvar, Koalicija Još bolje za Bijelo Polje"

Predizborna je kampanja. Navikli smo da se građanima u to vrijeme obećava mnogo. No, ovaj izborni ciklus je donio i jednu novinu, političarku koja nam je mnogo obećala, koja ništa nije ispunila, ali kategorično tvrdi da jeste. Možda treba da vjerujemo njoj a ne svojim očima. Zato građanima moramo saopštiti činjenično stanje.

Ta političarka navodi da je obezbijedila:

- Sredstva za magnetnu rezonancu i sredstva za rekonstrukciju internog odjeljenja. Obmana.

Pozivam sve one koji su imali priliku da im se u Bijelom Polju uradi snimak magnetnom rezonancom, da sa familijom glasaju njenu listu.  A hvala donatorima i menadžmentu na svemu što rade za našu bolnicu i za zdravlje naših sugrađana.

- Sredstva za izgradnju Osnovne škole "Mladost" u Kanjama. Obmana.

Mještani Kanja treba da znaju da od te škole nema ništa. Ali i da se glasanjem na izborima "zahvale" njenoj partiji na nepostojećoj školi.

- Sredstva za najznačajnije infrastukturne projekte, Đalovića pećinu i ski centar Cmiljača. Obmana.

Istina je da su projekti stopirani i da se od 30.8.2020. godine u ove projekte nije uložilo ni euro.

- Sredstva za fiskulturnu salu u Osnovnoj školi “Nedakusi”. Obmana.

Usvojeni amandman na budžet za 2021. godinu od 500.000 eura nije realizovan, a onda je u budžetu za ovu godinu tražila 10 puta manje, dakle 50.000 eura. I to je odbačeno, tako da je realizacija nula.

Građani Nedakusa će znati na tome da joj se zahvale.

Još navodi da je kao predstavnik opozicije na lokalnom nivou, svojim djelovanjem u parlamentu na državnom nivou, učinila više za Bijelo Polje nego svi poslanici u posljednjih 30 godina, kao i da se brani samo istinom i argumentima.

Pazite kolika doza megalomanije, tendencioznosti i manipulacije. Vidi se ko joj je predsjednik partije.

A istina je da je kao nijedan poslanik do sada, za naš grad obezbijedila jedno veliko ništa u materijalnom i jednu veliku bruku u političkom i još po nekom drugom smislu.

Vrijeđanjem Crnogoraca obrukala je sve časne Bošnjake. Glasala je za rebalans budžeta kojim se ukida svaki razvojni i infrastrukturni projekat u Bijelom Polju, kaže se, između ostalog, u saopštenju Muja Vreve,  kandidata za odbornika sa liste "Prava stvar, Koalicija Još bolje za Bijelo Polje".

Izvor: Saopštenje:  "Prava stvar, Koalicija Još bolje za Bijelo Polje"