SM DPS: Ponosni smo na ostvarene rezultate, više nego ikad prije kandidata za odbornike iz redova mladih – Pobjeđujemo!

Sjednica Glavnog odbora Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore  održana je  pod sloganom “Pobjeđujemo”, a na istoj su prezentovani rezultati rada mladih odbornika i odbornica u prethodnom mandatu, ali i predstavljeni kandidati za odbornike i odbornice iz gradova u kojima predstoje lokalni izbori.

 Prisutni su imali priliku da vide i čuju poruke podrške koje su za predstojeću izbornu utakmicu Savjetu mladih DPS Crne Gore stigle sa mnogih inostranih adresa, između ostalog Grčke, Italije, Švedske, Paragvaja, Filipina, Novog Zelanda, Finske, Srbije, Bosne i Hercegovine, kao i Međunarodne unije mladih socijalista.

Pozdravljajući prisutne, generalni sekretar partije Aleksandar Bogdanović je kazao da je DPS najjača politička struktura u Crnoj Gori, partija koja okuplja najveći broj mladih i partija čiji mladi ljudi su ono što je potrebno i sadašnjosti, i budućnosti naše države.

“Danas imamo novu generaciju mladih političarki i političara, a budućih nosilaca donošenja odluka na različitim nivoima, kako partije, tako i same države”, saopštio je Bogdanović.

U svom obraćanju, predsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore Sonja Milatović je istakla da ova organizacija sve vrijeme radi vrijedno i posvećeno, da postiže sjajne rezultate, te da gradi povjerenje u mlade političare u crnogorskom društvu, ali i ugled u međunarodnoj zajednici.

“Sve vas poznajem i cijeloj Crnoj Gori s ovog mjesta večeras poručujem da ste vi kopča za njenu stabilniju sadašnjost, ali i garant njene prosperitetne budućnosti. Da ste joj potrebni sa svim svojim znanjima i sposobnostima da joj pomognete da nam svima bude bolje. Da niko ne zna kao vi da bude i vizionar, i kreator, i pregalac, i stvaralac u isti čas. Da se s vama, čak i onda kad kritikujete, al’ nikad uprazno, samo može rasti”, poručila je Sonja Milatović.

U okviru druge panel diskusije planove za novi odbornički mandat sa prisutnima je pored ostalih učesnika,  podijelila i Una Lješnjak, “Prava stvar, Koalicija Još bolje za Bijelo Polje”, kaže se, između ostalog u saopštenju, Savjeta mladih DPS.

Izvor: Rtcg

Foto: Savjet mladih DPS