Zoronjić: Osposobićemo toplanu u stambenom dijelu naselja Rasadnik, napraviti nove parkove i igrališta...

„Građanski pokret URA nakon što postane vlast u Bijelom Polju napraviće novi park i igralište. Pored toga, spremni smo za veliki projekat osposobljavanja toplane u stambenom dijelu naselja Rasadnik, čime bi se stvorili uslovi da se površina između zgrada pretvori u funkcionalan prostor, što bi za više od 200 stanova bio element koji podiže kvalitet života. To će biti jedan od značajnih projekata koje planiramo ostvariti, za koji su Vlada Crne Gore i njen premijer Dritan Abazović spremni da uloži 1 milion eura“, saopštila je nositeljka liste bjelopoljske URE „Može Bijelo Polje, može Crna Gora“ Suada Zoronjić.

Kako je kazala, adekvatnim planiranjem sadržaja u toj budućoj javnoj zelenoj površini omogućio bi se kvalitetniji prostor, čistiji vazduh, a u zimskim mjesecima civilizovaniji i lakši način života, naročito za stariju populaciju Bijelog Polja.  

„Naš cilj je da na najbolji način uskladimo realizaciju projekata sa stvarnim potrebama građana (urbani mobilijar, cvijećnjak, začinsko bilje)“, navela je, između ostalog, Zoronjić.

 

 

MEDIJSKI TIM URA