Finalista "Zvezda Granda" Hanad Džehverović predstavio novu pjesmu(video)

Hanad Džehverović, prošlogodišnji finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", publici je predstavio pjesmu "Kunem ti se svim".

"Muziku je radio Almir Ajanović, tekst Amir Misirlić i Almir Ajanović, a aranžman potpisuju Damir Bećić i Almir Ajanović. Pjesma je snimana u studiju 'Tempo Digital', a spot je radila ekipa New Era Digital", navodi se u saopštenju studia "Tempo Digital".

"Spot je radila poznata ekipa iz Zenice, New Era Digital. To su momci koji svoj posao rade besprijekorno, to su pokazali i sa mojim spotom. Spot je sniman u Zenici na tri lokacije, nismo htjeli puno da komplikujemo, htjeli smo da dodamo taj šaljivi ton na samom kraju spota, koji je ujedno i tvist cijele priče koja se može vidjeti kroz video. Vrhunska ekipa koja je radila pjesmu, sa Almirom Ajanovićem na čelu, pa Amir Misirlić i Damir Bećić koji su radili tekst, muziku, aranžman, mix i master, odradili su, što se mene tiče, odličan posao i napravili jednu jako dobru pjesmu. Pjesma brzo ulazi u uho, vesela je, energična, baš onako kako ja volim. Nadam se da će doživjeti uspjeh, jer svi ovi ljudi to zaslužuju", kazao je  Džehverović.

Pjesma "Kunem ti se svim" je bila spremna još prošle godine, ali je muzičar odlučio da se vrati u takmičenje, te da pjesmu čuva i objavi je nakon završetka sezone "Zvezda Granda".

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković