Ivana Selakov otkrila - Bila sam Ceca na pet minuta, simpatičan trenutak

Pjevačica je godinama prateći vokal velikim zvijezdama, a sa Cecom Ražnatović pjevala je i na njenom koncertu na Ušću.

Ivana Selakov je sarađivala sa mnogim kolegama, a veliki uspjeh postigla je 2007. godine kada je na Evroviziji pjevala sa Marijom Šerifović.

Prema njenim riječima, ima tremu pred svaki nastup.

„Radila sam sa Sergejem Ćetkovićem, onaj album ‘Pogledi u tami’, to je bilo prelijepo. Marija Šerifović, njen koncert ali kasnije i Evrovizija, zaista nezaboravno iskustvo… Ceca takođe, na Ušću, sto hiljada ljudi, to je nenormalna trema, ali je uvijek bilo super. Jelena i ja smo pjevale te prateće vokale, ali sa nekim solo dionicama, nije svejedno zaista. Bila sam sa Dadom Topićem na Jazu, a pored nas su bili Rolingstonsi, zaista scena za pamćenje. Što se tiče treme, imam je prilikom svake uživo emisije, jer nikada ne znam šta može da mi se desi sa glasom, da uspijem sve da izvučem kako treba… Godinama kuburim sa alergijom i onda se uvijek brinem kako ću da iznesem neku pjesmu“, rekla je Ivana.

Pjevala je prateće vokale i Ceci Ražnatović, a u jednom trenutku je čak pjevala umjesto nje.

„Sa Cecom na koncertu, duvao je neki nenormalni vjetar, nosio je sve pred sobom i stalak i mikrofone, nije uspjela da pjeva u isto vrjieme da drži haljinu, te sam u jednom momentu pjevala umjesto nje dok je ona otišla da se presvuče… Bila sam Ceca na pet minuta, simpatičan trenutak… Njoj sam vječno zahvalna, što zbog iskustva, što zbog moralne podrške, samo jedna riječ je njena bila dovoljna da izguram sve… Mnogo mi je pomogla“, rekla je Ivana Selakov u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković