Ostajem dosljedna sebi, duet sa Merlinom ostvarenje sna

Kada je objavila svoj prvi samostalni singl, bilo je jasno – ona će osvojiti i pokoriti muzičku scenu, i namjerava da traje dugo, dugo.

Jednostavno – Senidah.

Zavodljivim glasom, muzikom i video spotovima na kojima bi joj pozavidjele i svjetske muzičke zvijezde, svakom novom objavljenom pjesmom iznova oduševljava svoju publiku, i stiče armiju novih obožavalaca.

Karijeru je počela kao članica benda “Muff” iz Slovenije, a kada je objavila svoj prvi singl “Slađana”, niko nije mogao da ostane ravnodušan.

Kako Senidah otkriva u ekskluzivnom razgovoru za Kolektiv, tokom godina karijere iza nje, najbitnije joj je bilo da ostane dosljedna sebi.

Danas je dovoljno da čujete prve taktove pjesme, i znate – to je Senidah.

“Meni je bitno da ostanem dosljedna sebi kada je u pitanju moja muzika i to što stvaram. Da sve što zamislim i osjetim prenesem u pjesmi. I to je prava stvar, jer kad sam ja zadovoljna, zračim dobrom energijom, što publici prija”, kaže ona za naš portal.

DUET SA DINO MERLINOM OSTVARENJE SNA

Poslije “Slađane”, uslijedili su i hitovi: “Belo”, “Nisi bio tu”, “Crno srce”, “Mišići”, “Ko je”, “Piješ”…

Samo pjesma “Mišići” na YouTube-u ima preko 72 miliona pregleda…

Ipak, Senidah nije stajala, pa je nam je za kraj 2020. godine donijela duet sa Dinom Merlinom.

Cijela saradnja, je kako nam kaže, za nju bila predivno iskustvo, i ostvarenje sna.

“Sve u vezi sa Dinom je predivno iskustvo. Od prvog njegovog telefonskog poziva, do upoznavanja, preko snimanja pjesme, spota, pa i nastupa. Prvi put smo izveli pjesmu "Dođi" uživo u Porto Montenegru prošle nedjelje. Njega cijenim i slušam još od kad sam bila mala, tako da je duet sa njim ostvarenje svakog sna”.

Kada se osvrne na dosadašnju karijeru, najviše je ponosna na to što je ostala svoja, jer se, kako nam otkriva, trudi da sve vrijeme prati osjećaj, i tu ne pravi kompromis.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila: Jasminka Mulić