Nemanja Petrović snimio novu pjesmu: Jedva čekam septembar da publika čuje kako to zvuči

Crna Gora je ove godine imala mnogo predstavnika u takmičenju ”Zvezde Granda” kojima je mogla da se ponosi, a takmičar koji se definitivno izdvojio kako svojim glasom tako i lijepim ponašanjem i vaspitanjem jeste Nemanja Petrović.

Od šesnaest najboljih koji su se izdvojili u finalu, mnogi uveliko snimaju svoje prve pjesme koje će predstaviti publici.

Jedan od njih je i Nemanja Petrović koji je publiku u najpopularnijem šou programu u regionu osvojio izvedbama pop numera, te i za svoj prvjenac planira da ostane u istom fazonu.

“Pjesma će se zvati ”Totalni reset”. U pitanju je pop zvuk i jako mi se dopada. Prezadovoljan sam zaista i jedva čekam septembar da publika čuje kako to zvuči”, rekao je popularni Crnogorac za Grand.Online.

Upravo zbog pjesme, Nemanja je na samo jedan dan doputovao iz rodne Podgorice u Beograd pa još jednom dokazao kakve se žrtve moraju praviti zarad karijere.

“Tačno je da sam došao na jedan dan. Nije lako ali se mora. Bitno mi je da sve prođe kako treba i da dam svoj maksimum u svom prvjencu”, dodao je on.

 

Izvor i foto:CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić