Dijana Janković zatvorila čuveni Tajms skver da bi snimila spot(video)

Dijana Janković, DIDI J, odlučula je da se ozbiljnije posveti muzičkoj karijeri u SAD. Snimala je spot na njujorškom Tajms skveru zbog čega je taj poznati trg bio zatvoren, tj. dio na kojem je Dijana izvodila koreografiju sa plesačima.

“Bilo je teško dobiti dozvolu, ali imam tri menadžera u Americi pa sam uspjela”, rekla je pjevačica i modna dizajnerka koja je u Njujorku ekranizovala pjesmu “Sorry”.

Dijana vjeruje da će postići svjetski uspjeh jer je, kako kaže, jedinstvena, upoorna, bogata i poznaje prave ljude koji će je uvesti u svjetski šou biznis.

Iako je na meti kritika vrlo često, ona se ne obazire već kaže da “sve koleginice treba da se ugledaju na nju”, i da poput nje “postanu svjetske zvijezde”.

Kaže da je uspjela da se nametne ljudima iz šoubiznisa “preko”.

“Već sam poznata i popularna u muzičkim krugovima, široj javnosti još ne jer je rano za to”, kaže pop zvijezda koja se uzda u to da će njen drugi album postići uspjeh na američkom tržištu.

DIDI je u SAD snimala rijaliti šou program o njenom putu ka muzičkom vrhu, ali datum početka emotivanja još nije poznat.

Izvor: Cdm