Pogledajte kako Maja Mandžuka izgleda dvije decenije od premijere filma Munje(video)

Prošlo je skoto dvije decenije od premijere filma “Munje”. Ostvarenje Radivoja Andrića već je postalo kultno, a region je tada dobio dvije velike zvijezde, Sergeja Trifunovića i Maju Mandžuku.

Lijepu plavušu iz Beograda zavoljeli su svi koji su gledali “Munje”, a 18 godina od premijere, Maja izgleda kao da je vrijeme stalo.

                                                                               Foto: Cdm

Maja u “Munjama”

Ona je u međuvremenu bila posvećena radu u Americi.

“Otišla sam u Njujork s namjerom da se ubrzo vratim, ali odjednom su jedna za drugim počela da se otvaraju vrata. Postala sam član glumačkog sindikata „SAG-Aftra“ nakon čega sam dobila pozive na audicije za neke manje uloge te me je put odveo u Los Anđeles. U Njujorku imam brata od strica i još rodbine, ali kada sam nastavila dalje svoj razvojni put u Americi, bila sam potpuno sama. U Los Anđelesu sam poznavala bukvalno jednu osobu, ali ona je mnogo učinila za mene. Porodična prijateljica Mirjana van Blarikom, koja je dugo bila predsjednica Zlatnog globusa, jedna je od naših najuspješnijih žena u Americi. Dala mi je neke korisne savjete, a ubrzo sam i stekla drage prijatelje, počela da živim s jednom drugaricom i tako je sve krenulo”, priča Maja za Story.

Na njenu karijeru uticao je, kaže, i pokojni velikan jugoslovenskog glumišta Dragan Nikolić.

“Dok sam još snimala svoj prvi film sa 16 godina, jedan od naših najvećih glumaca Dragan Nikolić govorio mi je da bi trebalo da istražim sve opcije. On je išao u istu gimnaziju, Četrnaestu beogradsku, u koju sam išla i ja, i već nakon druge godine upisao je akademiju. Ja sam u četvrtoj godini snimala „Munje“ i već tada shvatila koliko je produkcijski posao divan. U Americi se jesam malo bavila glumom, što nije bilo zanemarljivo, ali ubrzo sam prešla na produkciju”, rekla je Maja koja je u SAD bila u prilici da radi projekte u kojima su učestvovale i svjetski poznate glumačke zvijezde.

Ona se u Beograd vratila kako bi snimala humorističku seriju “Vrata do vrata” u kojoj će kadar dijeliti sa legendarnim Zoranom Cvijanovićem.

                                                                              Foto: Cdm

Maja ističe da bi rado snimala nastavak “Munja”, ali da još uvijek nije dobila zvaničan poziv.

Izvor: Cdm