Rakočević: Za Jedinstvo se ne navija - Jedinstvo se voli (video)

Košarkaši Jedinstva pored dosadašnjih uspjeha, tokom proteklog vikenda savladali su na svom terenu ekipu Ibra, rezultatom 72:62 u drugom kolu Erste lige.

Gostujući tim povodom u emisiji ,,Sportski magazin“, Radija Bijelo Polje, trener košarkaškog kluba ,,Jedinstvo“ Željko Rakočević, kazao je da je ekipa Ibra zadnjih godina u našem gradu nosila pobjede, što je, ističe, bio i motiv više da dobiju utakmicu.

,,Ekipa Ibra sastavljena je od odličnih igrača, ali mislim da smo zasluženo pobijedil. U subotu smo pokazali kako treba da izgleda košarkaški klub Jedinstvo, i svi igrači su pružili onoliko koliko smo mi od njih očekivali i kolike su im mogućnosti bile u datom trenutku“, ističe Rakočević, koji je još jednom uputio čestitke svim igračima na dobroj igri.

Rakočević je pozvao sugrađane da im pruže podršku, i poručio da se za Jedinstvo ne navija – Jedinstvo se voli.

Košarkaški klub Jedinstvo od početka sezone ima jednu pobjedu i poraz.

,,Zadovoljan sam dosadašnjim rezultatima, jeste da nam nedostaje publike. Bijelo Polje i klub Jedinstvo zaslužuju brojniju publiku, što nam je i prioritet da dobrom igrom pokušamo da ih vratimo u dvoranu. Sigurno je da Jedinstvo ima sreću da su u našem timu sve dobri, pošteni i čestiti ljudi, i kada radimo sa njima ne postoje nikakvi problemi. Uvijek ih savjetujem da ostave srce na terenu, kada to učine - i ako gubimo ja sam zadovoljan“, dodaje Rakočević.

On ističe da su im uslovi treniranja dosta dobri.

,,Treninge obavljamo u sportskom centru ,,Nikoljac“. Možda bi mogli biti i bolji uslovi treniranja, ali zadovoljni smo onim što imamo“.

I mlađi timovi košarkaškog kluba Jedinstvo tokom vikenda postigli su dosta pobjeda.

,,Košarkaški klub Jedinstvo se orjentisao na mlađe selekcije sa kojima rade vrhunski treneri, i sam dolazak djece u tako velikom broju potvrđuje da oni odgovorno rade svoj posao“, dodaje Rakočević u današnjoj emisiji.

Košarkaši Jedinstva u narednom periodu gostuju Zeti, a prema riječima Rakočevića, pripreme će početi danas. Pobjeda u Podgorici, dodaje, dala bi im siguran ,,vjetar u leđa“.

Na pitanje koliko je teško voditi prvi tim, Rakočević je istakao da ako volite posao koji radite – rezultati su vidljivi.

Repriza emisije ,,Sportski magazin“ biće emitovana danas na talasima Radija Bijelo Polje od 17:30 časova.

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Zoran Rakočević

Audio obrada: Sanida Kajević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE