Dvadeset četvrta sjednica bjelopoljske Skupštine 30. oktobra

Dvadeset četvrta sjednica lokalnog parlamenta zakazana je za srijedu 30.oktobra, a na dnevnom redu tog skupštinskog zasjedanja je 13 tačaka.

Pred odbornicima će se naći predlozi odluka o izmjenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Bijelo Polje za 2024. godinu, upotrebi sredstava stalne budžetske rezerve, upotrebi sredstava stalne budžetske rezerve - pomoć za Opštinu Šavnik, davanju saglasnosti na Odluku Odbora direktora DOO ”Komunalno-Lim” Bijelo Polje o kreditnom zaduženju, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku ženskom preduzetništvu u 2024. godini, raspodjeli sredstava za finansiranje projekata za mlade preduzetnike u 2024. godini, evidentiranju i prikupljanju statističkih podataka razvrstanih po polu, dodjeli subvencija za troškove prevoza putnika lokalnog stanovništva i subvencija troškova đačkih mjesečnih karata prevoza srednjoškolaca na teritoriji opštine Bijelo Polje za 2024. godinu.

Na dnevnom redu Skupštine biće i predlozi Lokalnog programa za kontrolu populacije pasa za opštinu Bijelo Polje, Odluke o osnivanju skloništa za smještaj i zaštitu napuštenih i izgubljenih pasa na teritoriji opštine Bijelo Polje, Odluke o raspisivanju Javnog poziva za prodaju putničkih motornih vozila putem javnog nadmetanja - aukcijska prodaja, predlozi odluka iz imovinsko-pravne oblasti, kao i Izbor, imenovanja i razrješenja.

Sjednica će početi u 10 časova a prenos je obezbijeđen na Radiju Bijelo Polje.

Redakcija RBP