I danas isključenja struje zbog radova na mreži

Zbog planiranih radova na elektro mreži, struju danas od devet do 16 sati neće imati Ribarevine, Žiljak i Zaton, do 14 sati struju neće imati Jagoče, a do 16 sati Bistrica, Ravna rijeka, Kostići, Pisana jela, Rasovo – Rastoka, Boljanina Bliškovo, Slatka, Stožer, Grubješići, Kičava, Strojtanica, saopšteno je iz CEDIS-a.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana pomoć ljekara zatražilo je 43 sugrađana, a dežurna ekipa je 6 puta intervenisala na terenu.

Učesnike u saobraćaju očekuju nepovoljne vremenske prilike.Zbog kiše , mjestimičnog zadržavanja vode na kolovozu i  ponegdje smanjene vidljivosti  saobraća se usporenije. Upozoravamo i na povećanu opasnost od odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.Do povremenih ograničenja ili zabrana dolazi na putevima gdje se izvode radovi. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

Umjereno do potpuno oblačno povremeno umjerena do jaka kiša ili pljusak sa grmljavinom. Sredinom dana, a u istočnim predjelima poslijepodne, prestanak padavina uz djelimično razvedravanje. Tokom noći povećanje oblačnosti, a u južnim i centralnim predjelima moguća slaba kiša. Od sredine dana jak južni vjetar će znatno oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 25 stepeni.