Pomoć ljekara zatražilo više od 50 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana pomoć ljekara zatražilo je 50 sugrađana, a dežurna ekipa je sedam puta intervenisala na terenu.

Zbog izvođenja radova na izmještanju potisnog i povratnog cjevovoda za potrošače koji se vodom snabdijevaju sa rezervoara Lipnica, totalno će biti obustavljen saobraćaj u tom naselju od pumpnog postrojenja, kuće Bandi, do parcele broj 2597, sve do 16. oktobra,  u terminu od 8 do 15 časova, saopštili su iz Vodovoda.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 20 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Povoljni vremenski uslovi omogućavaju da se saobraća se po suvim kolovozima i uglavnom uz dobru vidljivost na većini puteva u zemlji.  Duž klisura i usjeka  moguća je pojava sitnijih odrona.Do povremenih ograničenja ili zabrana dolazi na putevima gdje se izvode radovi.

Sunčano ili pretežno sunčano. Krajem dana postepeno naoblačenje, a u večernjim satima kiša, prvo u jugozapadnim i zapadnim predejlima. Tokom jutra na sjeveru ponegdje po kotlina magla. Vjetar umjeren do jak južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 29 stepeni.