Zbog izmještanja cjevovoda obustava saobraćaja u jednom dijelu Lipnice

Zbog izvođenja radova na izmještanju potisnog i povratnog cjevovoda za potrošače koji se vodom snabdijevaju sa rezervoara Lipnica, totalno će biti obustavljen saobraćaj u tom naselju od pumpnog postrojenja, kuće Bandi, do parcele broj 2597, od danas pa sve do 16. oktobra,  u terminu od 8 do 15 časova, saopštili su iz Vodovoda. Podsjetili da je na ostalom području opštine uredno snabdijevanje vodom.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana pomoć ljekara zatražilo je 50 sugrađana, a dežurna ekipa je 12 puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas 14 sati ostati Gornje Loznice, dok će do 16 časova bez napajanja električnom energijom biti Bistrica, Ravna rijeka, Kostići, Pisana jela, Rasovo - Rasadnik, Rosulja, Rasovo – Rastoka, Bliškovo, Slatka, Stožer, Grubješići, Kičava, Strojtanica i Boljanina. Struju od devet do 16 sati neće imati Ribarevine i Zaton, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Saobracaj se ovog jutra obavlja po  pretežno suvim kolovozima. Moguća je pojava sitnijih odrona na putevima  koji vode duž klisura i usjeka.Na dionicama gdje se izvodi radovi obavezno je poštovanje postavljene signalizacije. Na svim putnim pravcima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju.

Pretežno sunčano, ponegdje uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima, po kotlinama se očekuje magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima mjestimično pojačan, na udare ponegdje i jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 29 stepeni.