I danas radovi na elektro mreži

 

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 8 do 16 sati biti: Mahala, Grab, Dauti i Čokrlije, dok u terminu od 9 do 16 sati struju neće imati: Stožer, Medanovići i Lješnica, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 60 osoba, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Danas se saobraća po mokrim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka moguća pojava sitnijih odrona. Vozačima savjetuju da voze oprezno u skladu sa pravilima saobraćaja. Na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim vožnje. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina  obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. U intervalu od 12.00. do 14.00 časova svakodnevno od 23.04.2024. obezbjedjuje se slobodno odvijanje saobracaja u zoni gradilista SOKOLOVINA na regionalnom putu R -10 Djurdjevica Tara –Mojkovac u mjestu Sokolovina.

Na sjeveru Crne Gore, danas pretežno oblačno uz kišu i pljuskove s grmljavinom, ponegdje i kratkotrajne nepogode. Temperatura vazduha do 24 stepena.