Za dane vikenda bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, za dane vikenda nijesu planirani radovi na elektro mreži te neće biti ni isključenja, saopštili su iz CEDIS-a

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 54 osobe, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Danas se saobraćaj  obavlja nesmetano. Duž klisura i usjeka moguća pojava sitnijih odrona, saopštili su iz AMSCG.  Vozačima savjetuju da voze oprezno u skladu sa pravilima saobraćaja. Na pojedinim dionicama važi izmijenjen režim vožnje. Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina  obustavljen, zbog sanacije, za sve kategorije vozila. U intervalu od 12.00. do 14.00 časova svakodnevno od 23.04.2024. obezbjedjuje se slobodno odvijanje saobracaja u zoni gradilista SOKOLOVINA na regionalnom putu R -10 Djurdjevica Tara –Mojkovac u mjestu Sokolovina.

Na sjeveru Crne Gore danas sunčano, popodne uz razvoj oblačnosti u planinskim predjelima može biti prolazne kiše. Vjetar slab do umjeren, sjeverni. Temperatura do 30 stepeni.