I danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na mreži dans će bez napajanja električnom energijom od 8:00 do 14:00 sati ostati naselja Rijeka i Ćukovac, a od 8:00 do 16:00 sati Slijepač most, Rakita, Bojišta, Dobrinje, Majstorovina, Čokrlije, Rasovo – Rastoka, Vrh, Ribarevine i Ličine – Korita, saopštili su iz CEDIS-a.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražila je 69 osoba dok je dežurne ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Lokalni voz za Podgoricu saobraćao je po utvrđenom redu vožnje, dok je međunarodni kasnio 60 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se u nastavku dana očekuje redovno saobraćanje vozova.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično suvim putevima, kazali su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da na dionicama duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona. Oni su savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, najčešće zapadnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 19 do 29 stepeni.