Više bjelopoljskih naselja danas bez struje

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom od 8:00 do 14:00  ostaće Distribucija, DOO Okov, DOO Kalia i potrošači u Ulici Nikice Kneževića, od 8:00 do 16:00 sati Ivanje, dio naselja Sutivan (od škole do kapele), Kneževići i Strojtanica, dok će od 9:00 do 12:00 sati bez struje ostati  Ribarevine, Kruševo, Pripčići, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Ravan rijeka, Majstorovina, Božovića polje, Bojišta, Slijepač most, Rakita, Mijatovo kolo, Jabučina, Pali, Gevčina, Tusto i Okladi. Zbog radova na mreži bez struje će od od 9:00 do 10:00 ostati Vinilplast, Lelo, Matino, Merkator, Potkrajci, Kisela voda, Sljepašnica, Čabarkape, Kukulje, Dubrave, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Metanjac, Dobrakovo, Granični prelaz, Kumanica, Kanje, Mioče, Dobro brdo, Dobrinje, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Voljavac, Podbrežje, Rodijelja, Brčve, Ušanovići, Pećarska, Žiljak, Mirojevići, Hasanbegovići, Pobretići, Bistrica, Dolac, Kostenica, Šolje, Mojstir, Jablanovo i Požeginja, od15:00 do 19:00 sati Mioče, od 8:00 do 16:00 sati Bioča i Ostrelj,a od 8:00 do 17:00 sati Čokrlije, saopštili su iz CEDIS-a.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, voda se redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

 U Službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražila je 71osoba dok je dežurne ekipa deset puta intervenisala na terenu. 

Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali po utvrđenom redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Oni dodaju da se redovno saobraćanje vozova očekuje i u nastavku dana.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, kazali su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da na dionicama duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona. Oni su savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

 Promjenljivo oblačno, tokom jutra ili prijepodneva mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Od sredine dana duži sunčani intervali, još ponegdje usled jačeg razvoja oblaka, moguć je izolovani pljusak. Vjetar slab do umjeren, mjestimično i pojačan, na udare jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 29 stepeni.