Danas promjenljivo oblačno, mogući pljuskovi sa grmljavinom

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, a mogući su kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Na sjeveru će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Prijepodne ponegdje je moguća slaba kiša, a u drugom dijelu dana lokalno je moguć i pljusak sa grmljavinom. Vjetar će biti slab do umjeren povremeno i pojačan, južnih smjerova. Temperatura vazduha još malo niža u odnosu na juče, i kretaće se od 16 do 23 stepena. 

Zbog radova na elektro mreži i dalekovodima, kako su saopštili iz CEDIS-a, danas će bez struje od 8 do 15 sati biti Radulići, a od 9 do 16 sati Zminac, Skočigorina, Drndari, Lješnica, Pavino Polje, Boljanina, Potkrajci i Božovića polje. 

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 63 osobe, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice i dodali da se i u nastavku dana očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Nestabilne vremenske prilike sa kišom uslovile su da se saobraća po mokrim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona.Vozačima savjetuju da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja.