REFESTICON TRANSHUMANIZAM 2023: OTVOREN POZIV ZA RADIONICU KREATIVNOG HABA

Lokalni javni emiter Radio Bijelo Polje u sklopu projekta REFESTICON Transhumanizam 2023, podržanog od strane Ministarstva kulture i medija Crne Gore, raspisuje poziv za besplatne radionice Kreativnog haba.

Kako navode organizatori, formiranje Kreativnog haba je posebna aktivnost kojom nastoje dodatno da uključe mlade u stvaralaštvo, organizovanje manifestacija i kulturna dešavanja.

Planirano je da se mladi obuče za izradu predmeta od gline, drveta, prirodnih materijala, reciklirane plastike i slično kako bi kroz podsticanje zaštite životne sredine i podizanje svijesti o ekologiji, stvarali proizvode namijenjene za distribuciju.

Kako je saopšteno, cilj je da se kroz hab okupe učenici  i studenti zainteresovani  za izradu različitih umjetničkih predmeta koji će služiti za promociju fantastike, književnosti, kao i samog festivala, Bijelog Polja i Crne Gore.

Za učešće na radionicama se mogu prijaviti učenici osnovnih i srednjih škola iz Bijelog Polja, kao i studenti, najkasnije do 5. septembra.

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kontakt podataka putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili porukom na instagram profil @radiobijelopolje

Radionice će se održavati u Medija centru Radija Bijelo Polje u terminima prilgođenim učesnicima.

 

Redakcija Radija Bijelo Polje