Saobraćaj po mokrim kolovozima, savjetuje se oprezna vožnja

Nestabilne vremenske prilike sa kišom uslovile su da se saobraća po mokrim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojava sitnijih odrona. Vozačima se savjetuje da voze oprezno i da poštuju pravila saobraćaja. Na putevima gdje se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. I u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj. 

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 9 do 16 sati biti Njegnjevo, Sutivan, Negobratina, Ramčina, Pavino Polje, Prijelozi, Mijatovo kolo, Potkrajci i Voljavac, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 54 osobe, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori danas će biti osjetno svježije vrijeme uz povremenu kišu ili pljusak sa grmljavinom. Na sjeveru Crne Gore  promjenljivo i nestabilno, povremeno kiša ili pljusak s grmljavinom, naročito u ranim jutarnjim satima. Tokom dana duži periodi suvog vremena sa sunčanim intervalima. Vjetar umjeren povremeno pojačan i jak južni. Temperatura osjetno niža. Na jugu, promjenljivo i svježije i uz nešto više padavina u prvom dijelu dana i tokom noći. Vjetar umjeren do jak južni. Temperatura do 29 stepeni.