U protekla 24 sata 72 intervencije u Službi hitne pomoći

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 72 osobe, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

Zbog radova na elektro mreži danas će bez struje od 9 do 16 sati biti Jabučina, Babića brijeg, dio naselja Rasadnik, Vrh, Ćukovac, Potkrajci, Lješnica, Drndari i Zminac, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. I u nastavku dana se očekuje uredan željeznički saobraćaj.

Povoljne vremenske prilike pogoduju da se saobraćaj odvija nesmetano, saopštili su iz AMSCG. Savjetuju opreznu vožnju prilagođenu trenutnim vremenskim i saobraćajnim uslovima. Saobraćaj je umjerenog inteziteta, a tokom dana se očekuje pojačana frekvencija vozila.

Na sjeveru Crne Gore danas po kotlinama kratkotrajno magla, tokom dana duži sunčani periodi, a poslijepodne umjeren do pojačan razvoj oblaka, mjestimično uz kišu ili pljusak sa grmljavinom. Na jugu, pretežno sunčano i veoma toplo. Poslijepodne u kontinentalnim predjelima umjeren razvoj oblačnosti, a lokalno je moguća i kratkotrajna kiša ili grmljavina, uz pojačan ili jak sjeveroistočni i istočni vjetar. Temperatura vazduha oko 37 stepeni.