Pomoć ljekara zatražilo 47 osoba, dežurna ekipa intervenisala pet puta

Zbog planiranih radova na mreži danas će u terminu od 8:00 do 17:00 sati bez struje biti Osmanbegovo selo i Pripčići, a u terminu od 9:00 do 16:00 sati: Vrh, Potkrajci, Rasovo, Voljavac, Barice, Grančarevo i Orahovica

u terminu od 9:00 do 18:00 sati struju neće imati Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, , Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Lazovići, Čampari i Đalovići, Saopštili su iz CEDISA

Vodosnadbijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana , saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 47 osoba, dok je dežurna ekipa 5 puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, saopšteno je iz AMSCG. Oni su upozorili da je moguća pojava odrona i vozačima savjetovali da voze oprezno i poštuju ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, u južnim predjelima sa dužim sunčanim intervalima. Poslijepodne u cijeloj zemlji više oblaka, a ponegdje se očekuje i kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od jedan ispod nule do deset, a najviša dnevna od 12 do 22 stepena.