Danas bez isključenja vode i struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a tokom dana  nijesu predviđena isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu  i  prigradskim naseljima je uredno, a u vodovodu Bistrica nijeslu planirali radove na vodovodnoj mreži.

U Službi hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata pomoć  ljekara  zatražilo jeu 75  osobe a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

U Crnoj Gori danas će  biti umjereno do potpuno oblačno, povremno kiša ili pljusak sa grmljavinom. Najviše padavina se očekuje rano ujutru i prijepodne. Vjetar slab do umjeren, na primorju i pojačan, jugoistočni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha od 1 do 12, najviša dnevna od 7 do 18 stepeni.

Na većini puteva u zemlji vozače očekuju mokri  kolovozi. Sporija i opreznija vožnja savjetuje se na dionicama koje vode kroz usjeke, zbog pojave sitnijih odrona. Na putevima na kojima se izvode radovi na rekonstrukciji ili sanaciji, neophodna je dodatna pažnja i poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije jer je izmijenjen režim vožnje. Zbog izvođenja završnih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta Mojkovac-Ribarevine, na lokalitetima Stevanovac i Lepenac, saobraćaj se obavlja naizmjenično jednom trakom i  regulisan je semaforskom signalizacijom.

Preduzeće "Srbija voz" najavilo je da će tačno u ponoć u utorak, 14. novembra ponovo biti uspostavljen saobraćaj vozova na barskoj pruzi. Dnevni međunarodni voz za Bar, sa polaskom iz Beograda u 9.00 i 10.00 sati, za koji je bio obezbijeđen autobuski prevoz do Valjeva, saobraćaće redovnom trasom. Takođe, ponovo će biti uspostavljen saobraćaj noćnog voza za Bar. Prvi noćni polazak iz Bara za Beograd je utorak, 14. novembra u 19.00 sati, a iz Beograda za Bar u srijedu, 15. novembra u 21.00. Zbog radova na barskoj pruzi, sredinom oktobra počela je privremena obustava saobraćaja noćnih međunarodnih vozova na relaciji Beograd - Bar - Beograd.