Danas radovi na elektro mreži

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Zbog planiranih radova na elektro mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Njegnjevo, Lješnica, Mladost - Džafića brdo, Jabučina, Femića krš i Godijevo, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 56 sugrađana, a dežurna ekipa je pet puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraća se  po pretežno suvim kolovozima , a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama.Na putevima duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave.

Ujutru, na sjeveru po kotlinama, moguća kratkotrajna magla. Tokom dana, malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima. Do kraja dana, naoblačenje sa zapada, koje će ponegdje, prvo u zapadnim i jugozapadanim predjelima kasno tokom noći usloviti kišu. Vjetar južnih smjerova, mjestimično umjeren do pojačan, na udare, prvenstveno u sjevernim predjelima, ponegdje i jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 30 stepeni.