U Centru za kulturu najmlađi pokazali svoje plesno umijeće

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Polaznici plesne škole „Step by step“ nastupili su večeras u bjelopoljskom Centru za kulturu.

Brojnim koreografijama koje su pripremane uz pomoć instruktorke Verde Kasumović, male plesčice pokazale su talenat i umijeće, ali i oduševile publiku koju je svaku njihovu tačku nagradila aplauzom.

Iako je ovaj koncert planiran za april, instruktorka plesne škole kazala je da je manifestacija morala biti odložena iz objektivnih razloga, ali da su srećni što su ipak djeca dobila šansu da predstave nove koreografije svojim sugrađanima.

„Ovo je odličan vid još jedne vježbe, jer za mjesec dana naše mališane očekuje polaganje plesnog stepena, gdje će pokazati svoje vještine iz latino-američkih plesova, rumbe, sambe, ča-ča-ča  ,slow folks i sve ostale , a nakon raspusta, od prvog septembra, vršiće se upis novih članova“istakla je Kasumović podsjećajući da se djeca u školi uče i lijepom držanju, ponašanju, a, što je posebno važno za najmlađe, pravilnoj koordinaciji pokreta.

U programu je učestvovalo 35. djece koja su predstavila standardne plesove Bečki valcer ,Engleski valcer i ritmičke dječije koreografije i koja su svojom ljupkošću i gracioznošću osvojila srca publike.

Tekst i foto: Vanja Šabanović.