Bez struje Metanjac i Babaići

Zbog radova na elektromreži bez struje će do 15:00 sati Metanjac i Babaići. dok će na ostalom području opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom,  saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 54  sugrađana, a dežurne  ekipe  su 6 puta iintervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza. Oni su upozorili da je na mjestima izvođenja radova obavezno poštovanje postavljene signalizacije. Na magistralnom putu Cetinje-Budva, na dionicama Košljun-Zavala i Brajići-Lapčići, saobraćaj će biti totoalno obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati. Na dionici Brajići-Lapčići važiće i obustava za sve vrste vozila od ponoći do pet sati. Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz povremeno malu do umjerenu oblačnost u sjevernim predjelima. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, tokom jutra ili prijepodneva mjestimično umjeren do pojačan, sjeveroistočni i istočni. Jutarnja temperatura biće od sedam do 16 stepeni, najviša dnevna od 19 do 31 stepen.