Pojedini potrošači danas bez struje i vode

Zbog radova na elektromreži bez struje će do 15:00 sati biti Babajići i Dobrinje, dok će na ostalom području opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom,  saopštili su iz CEDIS-a.

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će do 15 časova biti potrošači u dijelu Nikoljca, od zaobilaznice do Sportske hale. U gradu i drugim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje će biti uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 49  sugrađana, a dežurne  ekipe  su 8 puta iintervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije  bebe.

U Crnoj Gori saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali oprezniju vožnju zbog mogućih sitnih odrona. Na magistralnom putu Cetinje-Budva na dionicama Košljun-Zavala i Brajići-Lapčići, kao i na regionalnom putu Bioče – Mateševo zbog sanacija, saobraćaj će biti potpuno obustavljen za sve kategorije vozila od deset do 14 sati. Na magistralnom putu Kolašin-Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 15, najviša dnevna od 20 do 29stepeni.