Vodosnabdijevanje uredno, bez struje Borovac i Cerovo

Vodosnabdijevanje  je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su  iz Vodovoda Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9-15 časova biti Borovac i Cerovo, dok će na ostalom području Opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, kazali su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 69 osoba a dežurne  ekipe su 4  puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođena jedna beba

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i mjestimično slabom kišom.Vjetar će biti uglavnom slab do umjeren, na sjeveru ponegdje kratkotrajno i pojačan, južni. Najviša dnevna temperatura vazduha od devet do 20 stepeni.

U Crnoj Gori se jutros, saobraća po suvim putevima. Iz Auto-moto saveza (AMSCG) je saopšteno da na dionicama koje prolaze kroz usjeke ima odrona i vozačima savjetovali da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i da poštuju pravila saobraćaja. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.