I danas višečasovna isključenja struje

Zbog radova na elektromreži bez struje će  od 9 do 13 sati biti  Loznice, a do 15 časova bez napona povremeno će ostajati Distribucija, Zoil Lovćen, Špiro Dacić, Rasadnik, Kolić, Gornji Grad, Sud, Bomer,  Bolnica i Medanovići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda  je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 56 sugrađana  a dežurne ekipe su  8 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i brzi voz  jutros su saobraćali po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestmično mokrim putevima, a na dionicama pored rijeka i kosina mogući su sitni odroni. Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo i nestabilno, u većem dijelu države povremeno kiša ili kratkotrajan pljusak i grmljavina. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od sedam do 17, a najviša dnevna od 16 do 24 stepena