Opština Bijelo Polje dobila međunarodno priznanje za doprinos razvoju preduzetništva u jugoistočnoj Evropi “Stvaratelji za stoljeća”

Međunarodni komitet donio je odluku da se velika nagrada i priznanje za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi "Stvaratelji za stoljeća" dodijeli Opštini Bijelo Polje, i predsjedniku Petru Smoloviću.

U obrazloženju nagrade navodi se da je analizom rada Opštine Bijelo Polje, posebno imajući u vidu ulaganje u razvoj infrastrukture kao odlučujuće podrške za razvoj preduzetništva, utvrđeno, da je Opština Bijelo Polje na čelu sa njenim prvim čovjekom, postigla rezultate koji Bijelo Polje izdvajaju kao izuzetan primjer u Crnoj Gori i regionu. Komitet je uz obrazloženje čestitao nagradu kako dobitnicima tako i Crnoj Gori, sa preporukom da se nastavi sa ubrzanim razvojem u interesu građana. 

Predsjednik Smolović je istakao da je Bijelo Polje regionalni centar Sjevera Crne Gore i vodeći grad u razvoju preduzetništva, a da će taj status zadržati i u budućem periodu.

''Koristim i  ovu priliku da se zahvalim Vladi Crne Gore na odličnoj saradnji i kontinuiranoj podršci u realizaciji najvećih projekata. Nagrada je satisfakcija da naš rad i zalaganje svakim danom podižemo na veći nivo, jer naša je obaveza da budemo posvećeni u poslu, da doprinesemo da naši građani žive bolje i da Bijelo Polje bude izbor gdje će se rađati, školovati, zapošljavati i stvarati porodice", istakao je predsjednik Opštine Petar Smolović.

Izvor i foto: Sajt Opštine Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE