Nakon 72 plastične OPERACIJE, odlučio se za još jednu: Evo koji je uvrnuti ZAHVAT sada uradio "Živi Ken"

Nekadašnji učesnik britanskog Velikog Brata Rodrigo Alveš koji je do sada imao 72 estetske operacije na koje je potrošio više od pola miliona eura, odlučio se za još jednu posjetu hirurgu, ali ovaj put manje invanzivnu.

Nedavno je izjavio da mora da izgubi još koji kilogram viška, ali da će ovaj put potražiti neku manje invazivnu intervenciju zbog koje neće morati da ide pod opštu anesteziju.

Rodrigo, poznatiji kao "živi Ken", sada je i pronašao opciju koja zadovoljava sve njegove kriterijume. On je ugradio balon u želudac koji pruža osećaj sitosti nakon male količine hrane.

"Građen sam tako da sam malo buckast i trudim se da koliko mogu kilažu držim pod kontrolom. Hranim se zdravo, treniram, a do sada sam bio na 11 liposukcija, što je malo previše. Nedavno sam bio na odmoru na Tajlandu gde sam dobio koji kilogram i sada sam želio brzo da skinem taj višak, a da ne idem pod nož", izjavio je Rodrigez za "Daily Mail".

Balon će se u njegovom želucu nalazi oko četiri mjeseca nakon čega će ga prirodnim putem izbaciti iz organizma, pritom očekuje da izgubi pet kilograma, tačno onoliko kako su mu ljekari obećali.

Dodao je i da je zahvalan što je medicina napredovala i što postoje ovako "jednostavni" načini da se smrša.

Izvor: Kolektiv.me