Nikolina Ilić osvojila zlato na turniru u Golubovcima

Džudistkinja Nikolina Ilić iz bjelopoljskog DŽK "Favorit" osvojila je zlatnu medalju na Memorijalnom turniru "Miloš Stanković " u Golubovcima.
Kako je kazao trener DŽK Favorit, Enes Camić, na turniru je učestvovalo više od 400 takmičara iz zemlje i regiona.
 
"Iako je bila jaka konkurencija uapjeli smo fa osbojimo osam medalja pa su medalje osvojili: Nikolina Ilić (zlato), Ivan Joksimović(srebro), Medina Mehović (srebro), Mehmed Mehović (bronza), Halid Kolić (bronza), Darisa Agović (bronza), Murat Camić (bronza) i Bekir Lukač (bronza)" istakao je Camić i napomenuo da na akmičenju nije učestvovalo nekoliko dobrih takmičara.
 
" Ovom prilikom bih pohvalio opštinsku Službu za logistiku, zaštitu i održavanje, koji nam izađu u susret i ustupe svoje vozilo za prevoz takmičara kao i Centar za sport i rekreaciju u Bijelom Polju koji je vjetar u leđa, ne samo nama, već i ostalim sportskim organizacijama u našem gradu. Roditeljima posebna zahvalnost na povjerenju i podršci."istakao je Camić.
 
Camić je podsjetio dau narednom periodu takmičare Favorita očekuje Trofej Podgorice 13.aprila u Podgorici, seminar za licenciranje trenera i sudija, a starije članove očekuje polaganje majstorskih zvanja na Dan Kolegijuma 31.marta.
 
 
Izvor i foto : DŽK" Favorit"
 
Tekst:Vanja Šabanović