Rovčanin, Femić i Đurović na spisku mlađih seniora za pripreme za Evropsko prvenstvo

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Odbojkaši bjelopoljskog Jedinstva, Milan Rovčanin, Stefan Femić i Nikola Đurović, na spisku su selektora U22 muške reprezentacije Crne Gore, za pripreme za Evropsko prvenstvo 2022. koje će se igrati od 12. do 17. jula u poljskom Tarnovu.

Oni će se, zajedno sa ostalim igračima sa spiska selektora Balše Radulovića, okupiti 20. juna u Podgorici i nakon odrađenih ljekarskih pregleda otputovaće za Nikšić, gdje će odraditi prvi dio priprema do 26.juna, kada će otputovati za Kolašin, gdje će se pripremati do polaska na Evropsko prvenstvo.

Podsjetimo, muška mlađa seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore krajem maja je izborila istorijski plasman na U22 Evropsko prvenstvo za odbojkaše.

Plasman u elitno društvo i za bjelopoljsko Jedinstvo ima posebnu dimenziju, jer su značajnu ulogu u tome imala naša tri prvotimca, Rovčanin, Femić i Đurović, kazao je za Radio Bijelo Polje trener odbojkaša Darko Prebiračević.

„Oni se i sada nalaze na spisku selektora za pripreme i očekujem dobre nastupe i na prvenstvu, a ovom prilikom im želim puno uspjeha. Njihov zapaženi uspjeh je potvrda našeg dobrog rada i organizacije“, istakao je Prebiračević.

Crna Gora će igrati u grupi B protiv selekcija Italije, Holandije i Turske.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: OK Jedinstvo