Danas pretežno sunčano

Danas će u Crnoj Gori biti pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru po kotlinama magla, poslijepodne umjeren razvoj oblačnosti, a lokalno je moguća i kratkotrajna kiša. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 13 do 23 stepena.

Uredno je snabdijevanje električnom energijom na cijelom području opštine, za danas nisu planirani radovi na mreži te neće biti ni isključenja, saopštili su iz  CEDIS-a.

 U službi Hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 60 osoba, dok je dežurna ekipa devet puta intervenisala na terenu.

 U  Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim kolovozima, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Oni su upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući sitniji odroni te su vozačima savjetovali poštovanje saobraćajnih propisa.Iz AMSCG su kazali da je saobraćaj na putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije obustavljen za sva vozila, osim od 12 do 14 sati kada će u zoni gradilišta, u mjestu Sokolovina, biti obezbjeđeno slobodno odvijanje saobracaja.Saobraćaj na putu Poda - Berane obustavljen je od osam do 11 i od 14 do 17 sati zbog rekonstrukcije. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo, saobraćaj je na mjestima radova promijenjen sa dvosmjernog na naizmjenični. Na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane, saobraćaj je zbog rekonstrukcije preusmjeren sa dvosmjernog na jednosmjerni i povremeno se obustavlja najduže do 30 minuta.