Plavo-bijeli na pripremama u Budvi, sjutra kontrolni meč protiv Otranta

Fudbaleri Jedinstva otputovali su juče u Budvu na pripreme za proljećnji dio sezone, gdje će boraviti sve do 24. februara.

Plavo-bijeli su sa pripremama počeli još 24. januara, a nastavili su ih u Budvi, gdje će odraditi 12 treninga i odigrati četiri prijateljske utakmice.

Trener Bjelopoljaca, Vuko Bogavac, kazao je za Radio Bijelo Polje da za sada sve funkcioniše odlično, te da već sjutra igraju kontrolni meč protiv Otranta iz Ulcinja.

„Za sada sve funkcioniše kako treba, sačekalo nas je lijepo vrijeme, teren je dobar za rad. Najvažnije je da nemamo problema sa povredama, momci rade kvalitetno, zato se i nadam da ćemo i ove pripremne utakmice odigrati dobro, kako bi što spremniji dočekali prvenstvo“, istakao je Bogavac.

Nakon sjutrašnjeg meča protiv ulcinjskog Otranta, Bjelopoljci će već 18. igrati protiv Borca iz Čačka, za 20. februar zakazana je utakmica sa Budvanima, a  generelna proba će biti 24. februara, kada će plavo-bijeli igrati  protiv Titograda.

Inače, na pripreme je otputovalo 25 fudbalera, odnosno 22 igrača i tri golmana, kao i stručni štab, u kojem su, pored Bogavca, i Denis Fetahović, Sead Babača, Branislav Maslovarić, novi trener golmana Enis Rovčanin, kao i sekretar kluba Dejan Femić.

Podsjetimo, fudbaleri Jedinstva su jesenji dio sezone završili kao prvi, sa osam bodova prednosti u odnosu na Arsenal i 10 u odnosu na Bokelj.

Proljećnji dio sezone počinje 6. marta, kada će Jedinstvo u Bijelom Polju igrati protiv Koma, a cilj je jasan, a to je ulazak u Prvu ligu.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: FK Jedinstvo