Uručena nova oprema bjelopoljskim bokserima

Direktor Centra za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić, zajedno sa saradnicima, posjetio je bokserski klub „Bijelo Polje“ i uručio bokserima novu sportsku opremu, čestitajući im na rezultatima ostvarenim u proteklom periodu.

Nove bokserske rukavice, kao i trenerke, obezijeđene su za sve članove ovog kluba, koji sjajnim rezultatima ispisuje nove stranice istorije bjelopoljskog sporta.

„Boks ima dugu tradiciju u Bijelom Polju, a trenutno u našem gradu funkcionišu  dva bokserska kluba, koja prave odlične rezultate. To potvrđuje i nedavni uspjeh Mirka Šarčevića, koji je postao juniorski vicešampion Evrope, što je jedan od najboljih rezulatata bjelopoljskog sporta“, kazao je za Radio Bijelo Polje direktor Centra za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić.

On je poručio da podrška Opštine i Centra za sport i rekreaciju neće izostati ni u budućnosti.

„Vjerujemo da će naši bokseri na najbolji mogući način i u predstojećem peirodu predstavljati klub, ali i naše Bijelo Polje, na svim takmičenjima, kako međunarodnim, tako i svjetskim“, istakao je Maslovarić.

Podsjetio je da je nedavno obezbijeđena i premija, u iznosu od 900 eura, za mladog boksera Mirka Šarčevića, koji je osvojio brozanu medalju na Evropskom prvenstvu za juniore, a i njegov klub nagrađen je sa još dodatnih 2000 e na odobreni budžet.

„Nastavićemo da pružamo podršku kako bokserskom klubu ’Bijelo Polje’, tako i ostalim sportskim kolektivima i da zajedno gradimo uspješnp sportsko Bijelo Polje“, poručio je direktor Centra za sport i rekreaciju, Marko Maslovarić.

Autora: Sanja Dulović

Foto: Centar za sport i rekreaciju