Pruška Mesopromet u polufinalu, prolaz obezbijedile i ekipe iz Kolašina, Mojkovca i Nikšića

Četvrtfinalni mečevi 50. memorijalnog turnira u malom fudbalu ,,Vaso, Šaban, Momo“ odigrani su večeras na poligonu malih sportova u Nikoljcu.

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Dream House Kolašin slavio je protiv ekipe Lozna-Mikromont, rezultatom 1:0. Prolaz u polufinale Kolašincima je obezbijedio Milan Mutavdžić.

Klub Exit Mojkovac ubjedljivo je savladao  D.O.O. Baćović, 7:0. Do pobjede ekipu Exit Mojkovac vodili su Radovan Radonjić, Vaso Dubak, Mileta Vučetić, dok su se po dva puta u listu strijelaca upisali Lazar Ćulafic i Nikola Vidaković.

Nakon penala, mjesto u polufinale obezbijedila je i ekipa Trebjesa Nikšić. Nakon regularnog dijela meča sa ekipom Sutivana, bilo je neriješeno 1:1, dok su u šutiranju penala bili bolji Nikšićani, koji su na kraju slavili 6:5.

U poslednjoj četvrtfinalnoj utakmici Pruška Mesopromet Franca savladala je ekipu Naš Dom Simpo, rezultatom 5:2. Golove za ekipu Pruške postigli su Kemal Alić i Elvis Sijarić, koji sup o dva puta zatresli mrežu protivnika, a gol je postigao i Eldan Adžibulić.

Za ekipu Naš Dom Simpo dva gola dao je Milhad Žigović.

Sjutra su na program polufinalni mečevi, u 20:00h sastaju se Dream House Kolašin I Trebjesa Nikšić, dok će sat kasnije početi utamica Klub Exit Mojkovac - Pruška Mesopromet Franca.

Podsjetimo, organizator memorijalnog turnira u malom fudbalu “Vaso, Šaban, Momo“ je Centar za sport i rekreaciju, pokrovitelj je Opština Bijelo Polje, a partner Fudbalski savez Crne Gore, koji za sve utakmice na turniru delegira svoje sudije.

 Autorka: Sanja Dulović

Foto: Dalibor Rakočević